Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 13 noiembrie a.c., ora 08.20, polițiștii Serviciului Rutier  au oprit pe DN 2 E85, pe raza loc. Urechești, un autoturism cu număr  de înmatriculare de Germania, iar în urma verificării în bazele de date a reieșit faptul că acesta este radiat din data de 07.11.2016, auto fiind neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

 

La data de 13 noiembrie a.c., ora 13.11, polițiștii din Tîmboiești au fost sesizați cu privire la faptul că un minor în vârstă de 11 ani, a fost acroșat de un autoturism de culoare vișinie, în timp ce se plimba cu bicicleta pe stradă, autoturism care a părăsit locul accidentului. În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana unui bărbat în vârstă de 49 de ani din municipiul Focșani. Minorul a fost transportat la Spitalul de Urgențe pentru a i se acorda îngrijiri medicale, în urma evenimentului rezultând rănirea ușoară a acestuia. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

 

La data de 13 noiembrie a.c., ora 17.39, o tânără în vârstă de 17 ani, din municipiul Focșani, a fost surprinsă și accidentată ușor în timp ce se afla în traversarea regulamentară a străzii pe marcajul pietonal din sensul giratoriu de pe bulevardul Gării din mun. Focșani, de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 78 ani, din comuna Vulturu. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

 

La data de 14 noiembrie a.c., ora 00.04 polițiștii din cadrul Poliției Mun. Focșani au oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 28 ani din municipiul  Arad. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că persoana în cauză figurează ca având dreptul de conducere suspendat, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

Autorii unei infracțiuni de furt identificați de polițiști

 

La data de 13 noiembrie a.c., ora 07:48, polițiștii din Panciu au fost sesizați de către un bărbat, angajat al unei firme din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în sediul magazinului, folosind chei potrivite, de unde au sustras suma de 300 lei din casa de marcat. În urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate în cauză polițiștii au reușit identificarea autorilor, aceștia fiind un minor în vârstă de 17 ani din Panciu și un tănăr în vârstă de 23 de ani din municipiul Orăștie, jud. Hunedoara. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

 

Lasă un răspuns