Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști

 

La data de 14 noiembrie a.c., ora 15.30, polițiștii Secției 69 Poliţie Rurală Odobești, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sector 1 București, pe numele unui bărbat, de 62 ani, din București, care a fost depistat la locuința sa din com. Bolotești, jud.Vrancea. Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 3 ani și 8 luni pentru săvârșirea infracțiunii de ”delapidare în formă continuată”.  Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Focșani.

 

Autorii unor infracțiuni de furt identificați de polițiști

 

La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii din Mărășești, în urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate în două dosare penale înregistrate pe parcursul lunilor septembrie și octombrie 2017, iniţial cu autori necunoscuţi, au reușit identificarea autorilor, aceștia fiind doi tineri în vârstă de 26 ani, respectiv 19 ani, ambii din Mărășești. Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați la judecătoria Panciu cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

 

 

Lasă un răspuns