Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Depistat la volan sub influența alcoolului

 

La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat pe raza municipiului Focșani un bărbat, din localitate, în timp ce conducea un autoturism iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentre stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La volanul unui autoturism cu autorizație provizorie de circulație expirată

 

La data de 19 noiembrie a.c., ora 12.15, polițiștii Secției 4 Adjud au depistat pe  raza comunei Homocea un bărbat, de 21 ani,  din comuna Ploscuțeni, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizație de circulație provizorie era expirată. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

 

Evenimente rutiere

 

La data de 19 noiembrie a.c., un bărbat, de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85 la km 206+800, în afara localității Mărășești, pe fondul oboselii, a pătruns pe contrasens, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a unei pasagere, de 27 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

 

 

 

Lasă un răspuns