Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

 

La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 08.15, pe raza municipiului Focșani,  o tânără, de 16 ani, din comuna Garoafa, s-a angajat în traversarea unei  străzi și a fost acroșată de un autovehicul al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tinerei.

La  data de 29 noiembrie a.c., ora 15.15,  polițiștii Biroului Rutier au identificat conducătorul auto, un bărbat, de 78 ani, din municipiul  Focșani, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

 

La data de 29 noiembrie a.c., ora 16.30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe DN 2 E 85, un bărbat, de 28 ani, din municipiul Buzău, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău-Focșani, iar în urma verificărilor a rezultat că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

 

La data de 29 noiembrie a.c., ora 17.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vidra au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Focșani, pe numele unui bărbat, de 28 ani, din localitate. Bărbatul a fost  condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate, de 1 an și 3 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Focșani, în vederea executării pedepsei.

 

Radare

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

 

 

Lasă un răspuns