Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 8 decembrie a.c., ora 12.15, un bărbat, de 70 ani, din comuna Vidra, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe un drum în pantă, din comuna Vidra, a intrat în coliziune cu un microbuz care circula în fața sa .

Polițiștii au testat cu aparatul etilotest ambii participanți la trafic implicați, iar în cazul biciclistului a rezultat o concentrație de 0.35 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea ușoară a biciclistului. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 decembrie a.c., ora 11.50, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 62 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism,  deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 9 decembrie a.c., ora 15.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud  au fost sesizați de către un bărbat, din municipiul Bucuresti, cu privire la faptul că autoturismul condus de acesta a fost colizionat de un autoturism al cărui conducător auto a plecat de la fața locului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, de 24 ani, din comuna Romanu, județul Brăila. De asemenea, a rezultat faptul că cel în cauză nu figura ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a  fost întocmit dosar penal.

 

 

 

 

 

Minoră cercetată pentru furt din magazin

La data de 8 decembrie a.c., ora 8.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Panciu au fost sesizati de către gestionara unui magazin din localitate despre faptul că în ziua de 7 decembrie a.c., în jurul orei 14.30, a surprins o persoană de sex feminin în timp ce ar fi sustras  un articol de îmbrăcăminte. Polițiștii au identificat o tânără, de 16 ani, din comuna Câmpuri, bănuită de săvârșirea infracțiunii, prejudiciul fiind recuperat și restituit reprezentanților magazinului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Furt calificat cercetat de polițiști

 

La data de 8 decembrie a.c., ora 11.00, polițiștii din cadrul  Postului de Poliție Movilița au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 7/8 decembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea unei locuințe, prin escaladarea gardului iar dintr-o anexă  ar fi sustras unelte în  valoare de 3000 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal iar în urma cercetărilor polițiștii au identificat un grup de 5 persoane, din localitate, cu vârste între 16 și 45 ani, bănuite de săvârșirea infracțiunilor. Bunurile  sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate. Cercetările continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

Radare

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

 

 

Lasă un răspuns