Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

 

La data de 10 decembrie a.c., ora 7.30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe DN 2 E85, în localitatea Bizighești, un bărbat, de 23 de ani, din orașul Mărășești, în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 decembrie,  ora 17.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești  au depistat pe DJ 205 N, în comuna Jariștea, un bărbat, de 40 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de “conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”  conform articolului 336, alineat 1 din Codul Penal.

 

Furt cercetat de polițiști

 

La data de 10 decembrie a.c., ora 14.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute au sustras o bicicletă din scara unui bloc din localitate. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat pe raza satului Călimănești, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Căiuti, județul Bacău, bănuit de săvârșirea infracțiunii. Asupra acestuia a fost găsită o bicicletă  care a fost predată persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

 

Radare

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

 

 

Lasă un răspuns