Poliţia vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Distrugeri cercetate de poliţişti

La data de 4 noiembrie a.c., poliţiştii din Bordeşti au fost sesizaţi de un tânăr, de 22 ani, din comuna Sihlea, cu privire la faptul că o femeie, de 32 ani şi doi bărbaţi, de 23 ani respectiv 39 ani, toţi din comuna Bordeşti, ar fi lovit cu bâtele un autoturism, provocându-i mai multe avarii.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

La data de 4 noiembrie a.c., ora 14.30, în urma activităților specifice desfăşurate, poliţiştii focșăneni au depistat un tânăr, de 27 ani, din localitate, principal suspect în cazul infracțiunii de distrugere prin incendiere a unui autoturism, săvârşită la data de 30 octombrie a.c., ora 00.00. Tânărul a fost internat la Spitalul de Urgenţă ,,Sf. Pantelimon” Focşani-Secția Psihiatrie, acesta fiind cunoscut în evidențe cu afecțiuni psihice.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activității infracționale.
Deces cercetat de poliţişti

La data de 4 noiembrie a.c., ora 11.00, poliţiştii focşăneni au fost sesizați despre faptul că un bătrân, de 86 ani, din localitate, ar fi fost găsit decedat în locuința sa. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că bătrânul locuia singur și până în prezent nu au fost identificați aparținătorii.
Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

Evenimente rutiere

La data de 4 noiembrie a.c., ora 13.15, pe DJ 205E, în comuna Garoafa, poliţiştii din localitate au depistat un bărbat, de 63 ani, din orașul Odobești, în timp ce conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un tractor și o semiremorcă neînmatriculată.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 4 noiembrie a.c., ora 10.30, pe DN 2D, în comuna Bolotești, poliţiştii din localitate au depistat un bărbat, de 65 ani, din comuna Cîmpuri, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 4 noiembrie a.c., ora 19.20, pe DJ 205L, în comuna Negrilești, poliţiştii din localitate au depistat un bărbat, de 51 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism. Întrucât, conducătorul auto emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul alcooltest. Bărbatul a refuzat testarea, precum și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
Urmărit naţional depistat de poliţişti

La data de 4 noiembrie a.c., ora 20.20, poliţiştii din Mărășești au depistat un bărbat, de 30 ani, din comuna Vutcani, judeţul Vaslui, urmărit național, întrucât a părăsit fără încuviinţare Centrul de Servicii Comunitare Vaslui.
Bărbatul a fost internat la Spitalul de Urgenţă ,,Sf. Pantelimon” Focşani-Secția Psihiatrie.
Tentativă de furt cercetată de poliţişti

La data de 4 noiembrie a.c., ora 13.50, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi de o femeie, de 74 ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute, prin distragerea atenției, i-ar fi sustras din locuință suma de 12.700 lei.
În aceeași zi, o altă femeie, de 70 ani, a sesizat săvârșirea unei tentative la furt din locuință având același mod de operare, respectiv metoda Detergentul (în timp ce unul din autori distrage atenția persoanei vătămate sub pretextul unei promoții la produse de curațenie și cosmetică, o altă persoană pătrunde în locuință de unde sustrage sume de bani, bijuterii sau alte bunuri de valoare). În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate de poliţişti, au fost depistate principalele suspecte în acest caz, respectiv o femeie de 36 de ani, din comuna Cuca, judeţul Galaţi şi o tânără, de 20 ani, din comuna Vînători, judeţul Galaţi.
Prejudiciul în valoare de 12.700 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat parţii vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, precum și în vederea documentării întregii activități infracționale.

Atragem atenţia pe această cale tuturor cetăţenilor cu privire la acest nou mod de operare pe linie de înşelăciuni şi le recomandăm ca în orice împrejurare să reţină cât mai multe semnalmente care ar putea conduce la identificarea şi prinderea autorilor de către poliţişti (înalţimea, trăsăturile feţei, semne particulare, vestimentaţie, marca şi nr. de înmatriculare – în cazul autovehiculelor).
Totodată, aceştia trebuie să anunţe cât mai repede Poliţia cu privire la aspectele petrecute, sunând la 112 sau depunând o reclamaţie la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Radare
DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;
Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;
DN 23 : Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Boloteşti; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

 

Informare de presa masina politie

Lasă un răspuns