Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

 

La data de 11 decembrie a.c., ora 16.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud  au depistat  un minor, de 15 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a poseda  permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 11 decembrie a.c., ora 21.25,  polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați de către un conducător auto cu privire la faptul că autoturismul condus de acesta pe DN2 E 85, pe raza municipiului Focșani, a fost colizionat de un autoturism, al cărui conducător auto a plecat de la locul producerii coliziunii. La scurt timp, pe o stradă din municipiu, a fost sesizată producerea unui eveniment rutier similar, soldat de asemenea, doar cu avarierea a două autoturisme. Polițiștii au identificat un bărbat, de 31 ani, din comuna Vidra, stabilind faptul că a fost implicat în cele două evenimente rutiere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentrație de  0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză s-a sustras recoltării mostrelor biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conform articolului 337 din Codul Penal.

 

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști

 

La data de 10 decembrie a.c., ora 14.53, polițiștii focșăneni au depistat în parcarea unei societăți comerciale de pe raza municipiului  Focșani, doi bărbați, de 30 respectiv 51 ani, din municipiul Brașov, județul Brașov, în timp ce ofereau spre vânzare parfumuri care purtau  mărci protejate  fără a deține documentele necesare pentru punerea în circulație. Polițiștii au indisponibilizat 13 parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute,  continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

 

Radare

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

 

 

Lasă un răspuns