Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

171
0
Reclama

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

 

Reclama

La data de 12 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au depistat un bărbat, de 63 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.93 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

La data de 12 decembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe o stradă din comuna Dumbrăveni, sat Dragosloveni. Initial, conducătorul auto nu s-a conformat semnalului de oprire și a continuat deplasarea către DN2 E 85, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea sa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Ulterior, bărbatul, de 52 ani, din comuna Popești, a oprit și, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a refuzat să fie condus la o unitate medicală,  în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost  întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

La data de 12 decembrie a.c., polițiștii Secției  5 Poliție Rurală Cotești au oprit pe DC Cârligele un autoturism condus de un bărbat, de 35 ani, din comuna Țifești. Întrucât persoana în cauză emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Radare

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

 

 

Articolul precedentTrei întâlniri cu contribuabilii organizate în decembrie
Articolul următorURMĂRIT NAȚIONAL DEPISTAT DE POLIȚIȘTI
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns