Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

 

La data de 14 decembrie a.c., ora 12.25, polițiștii Secției 6 Nănești au depistat pe DJ 204 D, pe raza satului Vulturu, un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de  0,42 mg/l alcool pur în aer expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conform articolului 336 alineat 1 Cod penal.

 

La data  de 14 decembrie a.c., ora 15.00, polițiștii au depistat pe DJ 241 A un bărbat, de 22 ani, din județul Bacău, în timp ce conducea o autoutilitară, pe raza satului Rădăcinesti, deși avea permisul de conducere anulat la data de 31 mai a.c.. În cauză a fost  întocmit dosar penal.

 

La data de 14 decembrie a.c., ora 22.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat pe DJ 204 C, pe raza comunei Jitia, un bărbat, de 22 ani, din județul Buzău în timp ce conducea o autoutilitară deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Radare

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

 

 

Lasă un răspuns