Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști

 

La data de 22 decembrie a.c., polițiștii vrânceni au întocmit dosare penale pe numele a doi bărbați, de 31 respectiv 37 ani, din județul Prahova, care au fost depistați la data de 15 decembrie a.c., în parcarea unei societăți comerciale de pe raza municipiului  Focșani, în timp ce ofereau spre vânzare parfumuri care purtau  mărci protejate  fără a deține documentele necesare pentru punerea în circulație. Polițiștii au indisponibilizat 10 parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute,  continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

 

Infracțiuni la regimul rutier cercetate de polițiști

 

La data de 28 decembrie a.c., ora 23.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Odobești au depistat un tânăr în vârstă de 25 ani, din localitate, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Infracțiuni de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor cercetate de polițiști

 

La data de 28 decembrie a.c., ora 21.00, polițiștii din cadrul  Secției 4 Poliție Rurală Adjud, în timp de se aflau în serviciul de patrulare pe raza localității Homocea, au auzit focuri de armă în pădurea aflată în apropiere. Sprijiniți de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Bacău, aceștia au efectuat verificări în zona respectivă, ocazie cu care au identificat și oprit un autoturism de teren condus de un bărbat de 50 ani din com.Homocea.  În urma verificărilor efectuate în autoturism a fost identificată o armă de vânătoare, pentru care conducătorul auto deținea permis de armă, 5 tuburi cartuș calibrul 12 și o lanternă. Bărbatul a recunoscut că a împușcat un iepure de câmp în fondul de vânătoare 36 Corbița, pe care l-a abandonat la apariția polițiștilor, indicând locul unde l-a aruncat, acesta fiind ulterior recuperat și predat paznicului de vânătoare responsabil de zonă. A fost ridicată în vederea confiscării arma de vânătoare și cele 5 tuburi cartuș, în cauza fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă fără drept, practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizație de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condițiile legii de gestionar, pentru fondul cinegetic respectiv și trecerea pe un alt fond de vânătoare cu arma de vânătoare neînchisă în toc și în afara căilor de comunicație.

 

Cercetări efectuate de polițiști în cazul incendiului produs în comuna Urechești

 

La data de 28 decembrie, a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cotești, au acordat sprijin lucrătorilor de la ISU Vrancea pentru localizarea și stingerea unui incendiu cu pagube materiale importante, care a avut loc la locuința unui bărbat de 41 de ani din com. Urechești. Întrucât din primele cercetări efectuate de către reprezentanții din cadrul ISU Vrancea, s-a constatat că incendiul s-a produs probabil din cauza folosirii intenționate a unei surse de aprindere, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și se continuă cercetările pentru a se stabili împrejurările săvârșirii faptei.

 

Radare

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

 

Lasă un răspuns