Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Infracțiuni la regimul rutier

 

La data de 22 februarie a.c., ora 19.31, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au oprit pe raza localității, un bărbat în vârstă de 42 ani, din localitate,  care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

La data de 23 februarie a.c., ora 21.30,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au identificat un bărbat în vârstă de 25 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea pe raza municipiului Focșani, un autoturism ce avea montate plăcuțe cu numere de circulație provizorie expirate din data de 06.01.2018. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

La data de 24 februarie a.c., ora 00.30, polițiștii  din cadrul Poliției Municipiului Adjud, au depistat un bărbat în vârstă de 44 ani, din comuna Tănăsoaia, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Adjud, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării  cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

 

 

 

Mandat de executare a pedepsei pus în aplicare de polițiști

 

La data de 23 februarie a.c., ora 16.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 29 ani, din municipiul Focșani, pe numele căruia fusese emis un mandat de executarea a unei pedepse de 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost depus la Penitenciarul Focșani

 

 

Radare

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu

 

Lasă un răspuns