Acasă Eveniment Politia vranceana informeaza!

Politia vranceana informeaza!

262
0
Reclama

politist toaderDeces cercetat de poliţişti

La data de 8 noiembrie a.c., ora 08.50, poliţiştii din Suraia au fost sesizaţi de un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că fratele său, de 41 ani, ar fi decedat în locuinţa sa. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Reclama

Furt cercetat de poliţişti

 

La data de 8 noiembrie a.c., poliţiştii din Homocea au fost sesizaţi de către o femeie, de 34 ani, din localitate, despre faptul că un bărbat, de 38 ani, din aceeaşi localitate, i-ar fi sustras din locuinţă un telefon mobil. Cu ocazia cerectărilor efectuate poliţişti au recuperat prejudiciul şi l-au predat părţii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Evenimente rutiere

 La data de 8 noiembrie a.c., ora 18.30, poliţiştii din localitate au depistat pe DC 28, în comuna Păuneşti, un bărbat, de 40 ani, din comuna Rugineşti, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orelor 07.40, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat, din comuna Jirlău, judeţul Braila, în timp ce conducea pe DN2 în afara localităţii Urechesti, un autoturism radiat din circulaţie. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 7 noiembrie a.c., ora 15.30, poliţiştii din Tănăsoaia au depistat pe DC 10, o femeie, de 49 ani, în timp ce conducea un tractor fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauza a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 noiembrie a.c., orele 00.45, poliţiştii din Tătăranu au depistat pe DN 23A , un bărbat, de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, fără a deţine permis de conducere. În cauza a fost întocmit dosar penal.

Agresiune cercetată de poliţişti

 

La data de 8 noiembrie a.c., ora 20.35, poliţiştii din Nereju au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 43 ani, din localitate, ar fi intrat fără drept în curtea locuinţei unui consătean, de 32 ani, pe care l-ar fi lovit cu o bâtă în zona capului. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Lasă un răspuns