Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Cercetați pentru furt calificat

 

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Corbița au identificat doi tineri, ambii de 20 de ani, din comuna Brăhășești, județul Galați, bănuiți că în noaptea de 31 martie-1 aprilie a.c. ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces într-un magazin, de unde ar fi sustras suma de 500 lei și țigări. Față de cei în cauză Parchetul de pe Lângă Judecatoria Adjud a dispus prin ordonanțe luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioada de 60 zile.

 

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

 

La data de 13 aprilie a.c., ora 19.30, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Chiojdeni și Jitia au depistat un bărbat, de 69 de ani, din comuna Chiojdeni,  în timp ce conducea o autoutilitară. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

La aceeași dată, ora 23.36, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Chiojdeni și Jitia au depistat un bărbat de 39 de ani, din comuna Vintileasca, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2R. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului” .

 

La data de 14 aprilie a.c., ora 16.30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 37 de ani, din comuna Pufești, în timp ce conducea un autoturism pe pe DJ 205 H, pe raza satului Ciorani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns