Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Conducea sub influența alcoolului

 

La data de 17 noiembrie a.c., ora 13.05, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud – Compartimentul Rutier au oprit în trafic, pe strada Republicii, din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, care prezenta halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea, puse în aplicare de poliţişti

 

            În acest sfârșit de săptămână, poliţiştii vrânceni au pus în aplicare două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, emise pe numele unor bărbaţi de 23, respectiv 24 de ani, condamnaţi pentru viol și infracțiuni la regimul rutier.

 

Astfel, sâmbătă 17 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au identificat pe raza comunei Pufești, un bărbat, de 24 de ani,  domiciliat în comuna Răchitoasa, județul Bacău, pe numele căruia Judecătoria Adjud a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul este condamnat la  de 2 ani, 8 luni și 20 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Duminică, 18 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul  Postului de Poliție Vidra au depistat un bărbat, de 23 de ani, din comuna Vrâncioaia, condamnat la  2 ani şi 2 luni închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier. Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Focșani.

Lasă un răspuns