Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Produse contrafăcute identificate de polițiști

            La data de 4 februarie a.c., ora 13.30, cu ocazia verificărilor efectuate la standurile de marfă ale unei societăți comerciale din Panciu, polițiștii pănceni au identificat patru produse imprimate textil cu logoul unei mărci înregistrate.

             În cauză a fost întocmit dosar penal, în care un bărbat, în vârstă de 39 de ani, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică ori similară cu o marcă înregistrată.

Dosar penal la regimul circulației rutiere

            La data de 04.02.2019, ora 15.30, polițiștii pănceni au fost sesizați de către o persoană, în vârstă de 30 de ani, din mun. Huși, jud. Vaslui, despre faptul că un bărbat a încercat să-i vândă o rulotă ce avea numere de înmatriculare false.

            Din cercetările efectuate a rezultat faptul că rulota prezentată spre vânzare avea montate numere de înmatriculare ce aparțineau unei alte rulote.

            Totodată, s-a stabilit faptul că rulota în cauză ar fi fost tractată de către un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din com. Năruja,  cu ajutorul unui vehicul, pe direcția Tișița – PANCIU- Țifești – Vidra, pe drumul public  DN 2L.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

Evenimente rutiere

            La data de 4 februarie a.c., ora 08.11, o femeie, în vârstă de 49 de ani, din com. Suraia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204D, din direcția com. Suraia – mun. Focşani, pe un sector de drum în aliniament, pe fondul neatenţiei în conducere, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.

            În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a unui bărbat, în vârstă de 59 de ani, pasager pe locul din dreapta – faţă a autoturismului.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

            La data de 4 februarie a.c.,  ora 13.55, un bărbat, din jud. Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23, din direcția Focșani – Brăila, la km. 35+300m, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț.

            A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerelor din autoturism, și anume o femeie în vârstă de 43 de ani, din jud. Brăila și alta din com. Măicănești, în vârstă de 71 de ani.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

Acțiune desfășurată de polițiști pentru asigurarea vizibilității elementului polițienesc și creșterea gradului de disciplină rutieră

În zilele de 31.01.2019, 01.02.2019 și 04.02.2019,la nivelul I.P.J. Vrancea, cu ocazia activităţilor desfăşurate pe această linie, au fost obținute următoarele rezultate:

 • Total sancțiuni aplicate: 310
 • Abateri O.U.G. nr.195 / 2002: 297, din care:
 • Nepurtarea centurii de siguranță de către conducător: 94
 • Conducere sub influența băuturilor alcoolice: 7
 • Folosirea telefonului mobil în timpul conducerii: 6
 • Viteza: 4
 • Nerespectarea regulilor de depășire: 2
 • Abateri pietoni: 7
 • Neacordarea priorității de trecere pietonilor: 1
 • Alte abateri O.U.G. 195/2002: 176
 • Permise de conducere reținute: 11
 • Infracțiuni la regimul circulației: 15

Astfel, a fost depistat un bărbat, domiciliat în comuna Gugești, jud. Vrancea, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,26mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot cu ocazia acestei acțiuni a fost identificat și un bărbat, din comuna Vânători, jud. Vrancea, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,35mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns