Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Autorii unor furturi din autoturisme identificați de polițiști

La data de 14 februarie a.c., în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au reușit identificarea și reținerea autorilor a trei furturi din autoturisme comise pe raza comunei Mera, în noaptea de 08/09 februarie a.c.  Suspecți în cazul acestor infracțiuni sunt doi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, unul  din Focșani, iar celălalt din comuna Cotești, județul Vrancea, care au sustras prin spargerea geamului mai multe bunuri din trei autovehicule .

Față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore urmând ca aceștia să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat

 Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 13 februarie a.c.,  polițiștii din cadrul Postului de Poliție Paltin au întocmit dosar penal unui bărbat de 27 ani din localitate, întrucât au stabilit că acesta, la data de 10.02.2019, a condus pe drumurile publice un autoturism, fără să dețină permis de conducere.

La data de 13 februarie a.c., ora 18:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat de 46 ani,  din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe strada Anghel Saligny din municipiul Focșani, având permisul de conducere reținut.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 14 februarie a.c., ora 17.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat o femeie în vârstă de 28 ani, din comuna Răcoasa, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2L, în localitatea Răcoasa, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea aceasta a prezentat polițiștilor un document ce părea a fi un permis de conducere eliberat de autoritățile italiene, existând suspiciunea că ar putea fi fals.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și uz de fals.

La data de 14 februarie a.c., ora 19.13, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 48 ani, comuna Răstoaca, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei din municipiul Focșani, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar penal.

La data de 14 februarie a.c., ora 20.45, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat un tânăr de 23 ani, din comuna Vârteșcoiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Vârteșcoiu, sat Faraoanele, județul Vrancea, fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns