Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Reținuți pentru tentativă la furt calificat

La data de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Odobești au fost sesizați cu privire la comiterea de către autori necunoscuți a unei infracțiuni de tentativă la furt calificat față de un bărbat, din comuna Bolotești, jud. Vrancea. 

În urma activităților specifice desfășurate de către polițiști, au fost identificați principalii suspecți în cauză, ambii din comuna Bolotești, cu vârsta de 20, respectiv 35 de ani.

În baza probatoriului administrat în cauză, a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentati Judecătoriei Focșani, cu propunere de arestare preventivă.

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 25 februarie a.c., ora 14.20, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Focșani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstăde 39 de ani, din județul Bacău, a condus o autoutilitară pe DN2-E85, fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 26 februarie a.c., ora 01.50, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Focșani au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din mun. Focșani, care conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost  testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns