Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

În cursul zilei de 28 februarie a.c., o acţiune a polițiștilor Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, desfăşurată pe raza județului, pentru verificarea respectării regulilor de circulație privind trecerea la nivel cu calea ferată, s-a finalizat cu aplicarea a 68 de sancțiuni contravenționale.

            Totodată, au mai fost aplicate cu această ocazie alte 62 de sancțiuni la regimul circulației, în valoare totală de 14.300 de lei, două dintre acestea fiind reprezentate de certificate de înmatriculare reținute și altele două de permise de conducere reținute.

Bărbat cercetat pentru tâlhărie

            La data de 1 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție TF Adjud au fost sesizați cu privire la faptul că în data de 22 februarie a.c. un băiat, în vârstă de 13 ani, din comuna Pufești, în timp ce se deplasa dinspre pasarela de trecere peste calea ferată înspre stația CFR Adjud, a fost lovit de către o persoană necunoscută, care i-a sustras telefonul mobil din buzunarul pantalonului și apoi a fugit.

            În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Vrancea și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției mun. Adjud, precum și a celor din cadrul posturilor de poliție arondate, la aproximativ patru ore de la primirea sesizării a fost identificat principalul suspect în cauză, și anume un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din județul Bacău. Totodată, telefonul mobil a fost recuperat și predat minorului.

            Bărbatul a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Vrancea, iar la data de 2 martie a.c. acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud, pentru luarea unei măsuri preventive. A fost astfel dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cu obligația de a nu depăși limita teritorială a județului Vrancea.

Dosare penale la regimul circulației rutiere

            La data 1 martie a.c., ora 1600, a fost depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Urechești, în timp ce conducea un autoturism pe raza mun. Focșani, având permisul de conducere suspendat.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

            La data de 1 martie a.c., ora 2115, polițiștii Secției de Poliție Rurală Adjud, cu ocazia desfășurării activităților specifice pe raza  comunei Păuneşti, au depistat pe raza comunei un tânăr, în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

            La data de 3 martie a.c., ora 00.25, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat care a condus un autoturism pe raza localității Pufești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

            În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Mun. Adjud, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

            La data de 3 martie a.c., ora 08.32, polițiștii Secției de Poliție Rurală Nănești au depistat pe DN 25A, în com. Nănești, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din jud. Galați, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

            În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns