Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 25 noiembrie a.c., ora 08.25, pe str. Teilor din oraşul Panciu, un bărbat de 46 ani, din comuna Ţifeşti, a fost depistat în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 25 noiembrie a.c., ora 13.00, pe DC 49, în comuna Străoane, un bărbat de 31 ani, din comuna Dumbrăveni, a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul şi întrucât emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să urmeze procedura de testare etilotest. Bărbatul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, precum şi recoltarea de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 26 noiembrie a.c., ora 00.20, pe str. Pioneri din comuna Goleşti, un minor de 17 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, deşi nu avea acest drept. În urma primelor verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că minorul a luat cheile din geaca tatălui său, fără ştirea acestuia şi nu a oprit la efectuarea semnalului regulamentar al poliţiştilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat cu autoturismul între un gard şi un pom, rezultând doar pagube materiale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

Persoane urmărite depistate de poliţişti

 La data de 25 noiembrie a.c., poliţiştii din Bordeşti au depistat un tânăr, de 24 ani, din localitate, care avea un mandat de 6 ani si 593 de zile pentru săvârşirea infacţiunii de viol. Tânărul a fost depus în Penitenciarul Focşani, în vederea executării pedepsei.

La data de 25 noiembrie a.c., ora 12.00, poliţiştii din Vidra au depistat la o stână din localitate un minor de 14 din comuna Păuneşti, dispărut din cadrul unui modul familial din data de 24 noiembrie a.c. Acesta a fost internat în Adăpostul Temporar pentru Copilul Delincvent şi din Stradă Focşani.

 Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu.

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

Lasă un răspuns