Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 11 aprilie a.c., ora 21:20, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Chiojdeni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 169, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul era neînmatriculat și avea număr fals.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 11 aprilie a.c., ora 21.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au oprit pe DN 2N, în comuna Dumitrești, un autoturism, condus de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Chiojdeni.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă a refuzat.

Totodată, cel în cauză a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge la o unitate medicală.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., ora 17.20, polițiștii  Serviciului Rutier au depistat o femeie, de 34 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E 85, pe raza comunei Urechești, deși avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 26 ianuarie a.c..

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 23.35, polițiștii au oprit pe Bulevardul Brăilei din municipiul Focşani un autoturism condus de un bărbat, de 27 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu  poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Prinsă în flagrant în timp ce deținea și comercializa țigări de contrabandă

Duminică, 14 aprilie a.c., la ora 9.15, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat în târgul organizat pe raza comunei Păunești, o femeie, de 67 ani, din municipiul Adjud, care deținea și oferea spre vânzare mai multe pachete de țigarete, ce nu aveau aplicat timbru fiscal.

Produsele au fost ridicate în vederea confiscării şi depuse la Camera de Corpuri delicte a Poliției Municipiului Adjud, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”.

Lasă un răspuns