Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Depistat în timp ce conducea un autoturism în municipiul Focșani, sub influența substanțelor psihoactive

Duminică, 19 mai a.c., ora 23.59, polițiștii din cadrul  Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat în vârstă de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea  un autoturism pe bulevardul Independenței din municipiul Focșani.

Întrucât acesta avea un comportament neobișnuit, polițiștii l-au testat cu privire la consumul unor substanțe interzise, rezultatul fiind pozitiv la două categorii de substanțe psihoactive.

După efectuarea testului conducătorul autoturismului a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere auto sub influența unor substanțe psihoactive.

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

Duminică, 19 mai a.c., ora 03.45 polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cotești, au depistat pe raza comunei Cotești un tânăr de 18 ani, din comuna Urechești, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Duminică, 19 mai a.c., în jurul orei 08:50, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un bărbat în vârstă de 52 ani, din municipiul  Râmnicu Sărat, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe DN23B, în localitatea Măicănești, județul Vrancea. Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, persoana depistată fiind condusă la Spitalul Militar Focșani unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Duminică, 19 mai a.c., ora 14.55, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești, au oprit o autoutilitară care circula pe DJ 203 H, în localitatea Dumitrești, constatându-se că aceasta era condusă de un tânăr de 18 ani, din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, refuzând de asemenea atât să fie testat cu aparatul alcooltest, cât şi  să i se recolteze de probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi refuz de recoltare a probelor biologice de sânge.

Lasă un răspuns