Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

ARESTAT PREVENTIV PENTRU FURT

            Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au introdus în arestul I.P.J. Vrancea un tânăr, de 18 ani, din Măicănești, persoană față de care Judecătoria Focșani a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Inițial, la data de 23 mai a.c., tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vrancea, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate a rezultat faptul că acesta, în noaptea de 5/6 mai a.c., ar fi pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea unei locuințe din comuna Măicănești, iar dintr-un garaj ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de 5000 de lei.

După probarea activității infracționale a acestuia, polițiștii l-au prezentat Judecătoriei Focșani care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

BUNURI CONTRAFĂCUTE CONFISCATE DE POLIȚIȘTI

La data de 26 mai a.c., ora 18.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat pe DN 2 N, pe raza comunei Dumitrești, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Puiești, județul Buzău, în timp ce oferea spre vânzare dintr-o autoutilitară, obiecte de vestimentație.

În urma controlului au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor 144 de articole, toate inscripționate cu mărci protejate și susceptibile a fi contrafăcute.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, infracțiune prevăzută de Legea 84/1998 R.

Mandat pus în aplicare de polițiști

La data de 24 mai a.c., ora 17.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au pus în aplicare un mandat de  executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Vrancea pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din comuna Reghiu.

Bărbatul este condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Focșani.

Cercetati pentru infracțiuni la regimul rutier

Sâmbătă, 25 mai a.c., ora 14.50, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 160 Slobozia Bradului, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Duminică, 26 mai a.c., ora 03.56, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 47 de ani, din Bordești, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul București, din municipiul Focsani, sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

La data de 26 mai a.c., ora 15.00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 34 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 119 C, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a  fost întocmit dosar penal.

Tot duminică, 26 mai a.c., ora 18.55, pe D.N.2, în localitatea Dumbrăveni, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 25 de ani, din comuna Cochirleanca, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat.

Pe numele său a  fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns