Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

231
0
Reclama

masina politieDeces cercetat de poliţişti

 

Reclama

La data de 30 noiembrie a.c., ora 07.15, polţiştii din Odobesti au fost sesizaţi de o femeie din localitate, cu privire la faptul că la subsolul blocului în care locuieşte, se află decedat un bărbat, de 39 ani, din aceeaşi localitate. Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că bărbatul locuia în boxa acelui bloc şi era cunoscut cu afectiuni cardiace. Cadavrul nu prezenta semne vizibile de violenţă şi a fost transportat în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

 

 Evenimente rutiere

La data de 30 noiembrie a.c., orele 11.45, poliţiştii din Tulnici au depistat pe DC 68 Coza, un bărbat, de 40 ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 30 noiembrie a.c., orele 16.10, un bărbat, de 49 ani, din comuna Tîmboeşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, nu a acordat prioritate de trecere unui atelaj hipo, cu care a intrat în coliziune. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a căruţaşului, de 22 ani, din aceeaşi localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 1 decembrie a.c., ora 11.50, pe DN 23B, în comuna Ciorăşti, un bărbat, de 39 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure, moment în care a acroşat şi accidentat grav o femeie, de 84 ani, din comuna Ciorăşti, care se deplasa pe partea carosabilă. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producerii a evenimentului. La data de 1 decembrie a.c., ora 09.30, poliţiştii din localitate au depistat pe DC din comuna Măicăneşti, un tânăr, de 20 ani, în timp ce conducea un moped fără să deţină permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 1 decembrie a.c., ora 17.35, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o unitate medicală din municipiul Focşani, s-a prezentat o tânără, de 18 ani, din localitate, care a declarat că ar fi fost victima unui accident rutier.

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că în jurul orei 16.30 pe strada Arh. Ion Mincu din municipiul Focşani, o femeie, de 48 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat-o şi accidenta-o uşor pe tânăra care se deplasa pe partea carosabilă în calitate de pieton. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 Distrugere cercetată de poliţişti

 La data de 2 decembrie a.c., ora 00.05, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr, de 27 ani, din localitate, ar fi distrus uşa de acces în apartamentul unui bărbat, din aceeaşi localitate, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 500 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu.

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

Lasă un răspuns