Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 5 august a.c., ora 22.35, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul  Unirii din municipiul Focșani, deși avea acest drept suspendat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Tot ieri, în jurul orei 20.22, pe DC 169, pe raza comunei Tâmboești, polițiștii  Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat în trafic un bărbat, de 39 de ani, localitate, în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Activități preventive desfășurate de polițiști în taberele școlare

În acest sfârșit de săptămână polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu cei ai Serviciului de Ordine Publică și ai Serviciului Rutier au fost prezenți la activități de prevenire, scopul întâlnirii fiind acela de a informa și preveni victimizarea elevilor aflați în taberele școlare din județul Vrancea, pe perioada vacanței.

Astfel, în tabăra ”Teen Ranch Sun” Lepșa a fost realizată o activitate informativ preventivă cu copii din județele Iași și Brașov, temele principale abordate fiind  prevenirea victimizării minorilor și siguranța online, acasă și pe stradă.

În tabăra Gălăciuc, discuțiile cu tinerii din 26 de județe, care au participat la ediția a XVI-a a concursului Info Educație  au vizat siguranța în mediul online, în trafic pentru deținătorii de permis și pentru pietoni, siguranța bunurilor

personale, grupul de prieteni cu care își petrec timpul liber dar și formele delincvenţei juvenile.

Lasă un răspuns