Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Depistat în flagrant delict

Ieri, în jurul orei 17.00,  un bărbat, de 27 de ani, din comuna Bolotești, a fost depistat în flagrant de proprietarul unui autoturism în timp ce sustrăgea bunuri din interiorul acestuia, ce era parcat pe o stradă din municipiul Focșani.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că cel în cauză a pătruns în autoturism prin deschiderea unei portiere față care nu era asigurată și din interior a sustras bunuri.

Față de cel în cauză polițiștii au luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 ore, iar astăzi, unitatea de parchet a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 45 de zile.

Cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Ieri, 6 august a.c., ora 22.10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au depistat un bărbat, din localitate, în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 1,01 mg/L alcool pur în aerul expirat, totodată acesta refuzând recoltarea mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tot ieri, ora 20.09, polițiștii  Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 41 de ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns