Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Bărbat sancționat pentru apel nejustificat la 112

             La data de 9 septembrie a.c., ora 08.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Vidra au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna  Spulber, despre faptul că la data de 08.09.a.c. concubina și fata lui, în vârstă de 3 ani, au fost răpite de la domiciliu de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din com. Vintileasca.

            În urma verificărilor efectuate de polițiști, atât femeia cât și minora au fost identificate pe raza comunei Paltin, declarând că a părăsit voluntar domiciliul reclamantului, pentru a  locui cu bărbatul cu care a plecat.

            În cauză a fost aplicată sancțiune contravențională, pentru alarmarea nejustificată a organelor de poliție.

Dosar penal pentru conducere fără permis

La data de 9 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slobozia Bradului au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din com. Slobozia Bradului, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comună, conduce un autoturism, fără a deține permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul în cauză a condus o autoutilitară pe un drum comunal, fără a deține permis de conducere.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns