Acasă Eveniment Poliţia vrânceană informează!

Poliţia vrânceană informează!

207
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 10 decembrie a.c, ora 14.50, pe str. Cuza Vodă din municipiul Focşani, un bărbat de 55 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism a acroşat şi accidentat uşor un bărbat de 48 ani, din comuna Suraia, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 10 decembrie a.c, ora 14.55, pe str. Nicolae Titulescu din oraşul Panciu, un tânăr de 26 ani din municipiul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism a accidentat grav un minor de 8 ani, din localitate, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 10 decembrie a.c, ora 16.35, pe bld. Unirii din municipiul Focşani, o femeie de 41 ani, din comuna Soveja, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat uşor un pieton care traversa strada regulamentar. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 10 decembrie a.c, ora 18.45, pe DN 23A, în afara municipiului Focşani, un bărbat de 34 ani, din comuna Tătăranu, în timp ce conducea un autoturism a acroşat şi accidentat mortal un bărbat de 63 ani din comuna Broşteni, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

Deces cercetat de poliţişti

 

La data de 10 decembrie a.c, ora 09.15, poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi despre faptul că un medic de 57 ani a fost găsit decedat în incinta cabinetului medical unde lucrează. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că în jurul orelor 07.30 victima s-a prezentat la program, iar după aproximativ 5 minute, a fost găsit inconştient în cabinet. Cadavrul a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

 

Pocnitori confiscate de poliţişti

 

La data de 10 decembrie a.c, ora 10.00, în incinta unui bar din oraşul Panciu, poliţiştii au depistat un tânăr de 17 ani, din localitate, în timp ce oferea spre vânzare în mod ilegal 8 cutii cu câte 60 pocnitori. Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi faţă de acesta a fost întocmit dosar penal.

 

politiaRadare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu.

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

Lasă un răspuns