Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Bărbat urmărit la nivel european, depistat de polițiștii vrânceni

La data de 16.09.2019, ora 09.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Nănești au fost solicitați de un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați să efectueze verificări pentru identificarea unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, din mun. Galați, pe numele căruia exista o semnalare emisă de Germania, privind arestarea în vederea extrădării.

În urma cercetărilor efectuate, la ora 13.30, bărbatul a fost identificat de către polițiști pe raza comunei Nănești.

Cel în cauză a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați.

Mandat pus în executare de polițiști

La data de 16.09.2019, ora 16.00, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției de Poliție Rurală  Odobești au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis la data de 16.09.2019 de Tribunalul Vrancea, privind un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Vidra.

Cel în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte comise în luna septembrie a anului în curs.

 Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Vrancea.

Minor arestat la domiciliu, depistat de polițiști după ce a fost dat dispărut

La data de 16.09.2019, ora 20.15, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Adjud au fost sesizati prin SNUAU 112 de catre o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Adjud, cu privire la faptul că fiul ei, în vârstă de 14 ani, a plecat în jurul orei 19.00 de la domiciliu și nu a mai revenit.

 În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, minorul, care se află sub efectul măsurii preventive a arestulului la domiciliu din data de 27.08.2019, a fost identificat pe raza municipiului Adjud, în jurul orei 22.00.

Cel în cauză a fost încredințat părinților iar Judecătoria Adjud va fi informată cu privire la încălcarea măsurii arestului la domiciliu, în vederea luării măsurilor legale.

Minor dispărut, identificat de polițiști

La data de 16.09.2019, ora 20.05, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, din mun. Focșani, cu privire la faptul ca a găsit într-o stație de alimentare cu carburant de pe raza municipiului un minor nesupravegheat.

În urma verificărilor efectuate, minorul a fost identificat, acesta fiind în vârstă de 8 ani, din mun. Focșani.

Băiatul fusese lăsat la zona de joacă din spatele blocului unde locuiește, de unde a plecat fără să anunțe. Acesta a fost predat mamei sale, nefiind victima vreunei infracțiuni.

Pe această cale, le recomandăm părinților următoarele:

  • nu lăsați copiii fără supraveghere;
  • monitorizați  ce activităţi desfăşoară aceștia pe reţelele de socializare, cu cine comunică, ce site-uri accesează / utilizează;
  • învățați-i ce să facă în caz că se rătăcesc și să cunoască: numele complet al părinților, numărul de telefon al acestora, precum și adresa de domiciliu.

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 16.09.2019, ora 09.42, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești  au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Mera, care a condus un autoturism pe raza orașului Odobești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.61mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto  a fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 16.09.2019, ora 16.00, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au depistat pe DN2 E85 (Tișița) o tânără, în vârstă de 25 de ani, din comuna Munteni, jud. Galați, care a condus un autoturism și a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Italia care nu avea caracteristicile fizice și elementele de siguranță ale unui permis original.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat ca aceasta nu posedă permis de conducere și că permisul prezentat este fals.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 16.09.2019, ora 18.37, polițiștii Secției de Poliție Rurală Panciu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Străoane, cu privire la faptul că a fost implicat într-o tamponare cu un alt autovehicul pe raza comunei Străoane, acesta solicitând intervenția unui echipaj de poliție.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că celălalt autoturism implicat în cauză a fost condus de către un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din jud. Bacău, care avea o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 17.09.2019, în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nănești au depisat  un tânăr, în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea un tractor pe DN 23B, între localitățile Măicănești – Ciorăști, fără să dețină permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns