Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

            La data de 18 septembrie a.c., ora 18:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au depistat un bărbat în vârstă de 36 ani, din Mărășești, județul Vrancea, care conducea un autoturism raza orașului, fără a deține permis de conducere și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost 1.11mg/l alcool pur în aerul expirat.

            În cauză a fost întocmit dosar penal  pentru conducerea unui autoturism fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

Bolnav psihic agresiv identificat și internat la spital

La data de 19 septembrie a.c., ora 18.05, jandarmii din cadrul plutonului de Jandarmi Panciu au fost sesizați despre faptul că pe str. Nicolae Titulescu din localitate, un bărbat amenință cu cuțitul mai multe persoane de pe stradă.

Aceștia s-au deplasat la fața locului pentru a interveni, dar persoana reclamată nu a fost identificată, fiind efectuate imediat activități de verificare pe raza orașului împreună cu polițiștii din cadrul Poliției orașului Panciu.

În scurt timp suspectul a fost găsit și identificat, fiind vorba despre un bărbat de 48 ani din orașul Panciu cunoscut cu probleme psihice. Acesta a fost imobilizat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon, unde a fost internat la secția specializată.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns