Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Dosare penale la regimul circulației rutiere    

            La data de  01.10.2019, ora 08.42, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Homocea, care conducea un autoturism cu viteza de 166 de km/h pe DN2-E85, în afara localității Domnești.

            Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

            La data de 02.10.2019, ora 00.25, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din județul Iași, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza municipiului Focșani, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule și având o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

            Conducătorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul ar fi sustras autoutilitara pe care o conducea de pe o stradă din mun. Focșani.

          În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Lasă un răspuns