Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Minoră dispărută, identificată la jumătate de oră de la sesizare

La data de 06.10.2019, ora 13.35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că nepoata ei, în vârstă de 5 ani, a părăsit apartamentul, profitând de faptul că ușa era descuiată, iar mama acesteia se afla la baie.

În urma verificărilor efectuate minora a fost identificată în apropierea locuinței, în perioada în care a fost căutată aceasta nefiind victima vreunei infracțiuni.

Adolescentă dispărută, identificată de polițiști

La data de 06.10. 2019, ora  14.40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați de către o femeie despre faptul că fiica ei, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu (la un magazin din oraș) în cursul zilei de 05 octombrie a.c. și nu a revenit.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, tânăra a fost identificată în jurul orei 18.00, la locuința unchiul ei de pe raza orașului Panciu. Aceasta a fost predată familiei iar în perioada în care a lipsit nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Dosare penale la regimul circulației rutiere

             La data de 06.10.2019, ora 19.45, polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost sesizați despre faptul că pe DJ 204D, din direcția mun. Focșani către comuna Suraia, se deplasează haotic, circulând pe contrasens, un autoturism.

            Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au identificat în trafic autoturismul în cauză iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

            Pe numele vrânceanului, în vârstă de 65 de ani, a fost întocmit dosar penal.

La data de 06.10.2019, ora 04.45, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Focșani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea 1,05mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că bărbatul figura cu dreptul de a conduce cu restricții-suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 06.10.2019, ora 03.45, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Panciu au depistat un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 06.10.2019, ora 06.06,  polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism pe raza municipiului Focșani, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la

Spitalul Militar Focșani, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea determinării alcoolemiei.

             În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 05.10.2019, ora 20.15, polițiștii Secției de Poliție Rurală Panciu au depistat pe DN 2L, în comuna Străoane, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificările efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 05.10.2019, ora 03.15, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, în vârstă de 80 de ani, în timp ce conducea pe raza comunei Tâmboești un autovehicul, fără a avea permis de conducere. Totodată, în urma verificărilor efectuate a rezultat că autovehiculul în cauză aparține unei

alte persoane, din comuna Tâmboești, care i-ar fi încredințat vehiculul spre folosință.

În cauză le-a fost întocmit dosar penal ambilor bărbați, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

           La data de 05.10.2019, ora 08.21, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păunești au oprit pentru control un autovehicul  condus de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Păunești.

 Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Mun. Adjud, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

          La data de 05.10.2019, ora 07.25, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Adjud au oprit pentru control o autoutilitară care circula pe direcția Adjud-Onești, condusă de un bărbat, din județul Vaslui.

Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns