Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

politieEvenimente rutiere

 

La data de 18 decembrie a.c., orele 08.30, pe DN2 E85, în afara localităţii Dumbrăveni, un bărbat, de 40 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism, a adormit la volan şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroşat o autoutilitară şi apoi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a unei femei, de 44 ani, din municipiul Iaşi, pasageră în primul autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 18 decembrie a.c., orele 12.55, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Secţia UPU a Spitalului Judeţean Focşani, s-a prezentat un bărbat, de 41 ani, din comuna Vîrteşcoiu, care a afirmat faptul că a fost victima unui accident rutier.

În urma primelor cercetări efectuate s-a stabilit faptul că victima, în timp ce se deplasa pe raza comunei Vîrteşcoiu cu bicicleta, pe fondul neatenţiei s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, rănindu-se grav. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 18 decembrie a.c., orele 15.00, pe DN2 E85, în comuna Garoafa, poliţiştii au depistat un tânăr, de 24 ani, din oraşul Budeşti, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea o autoutilitară, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 18 decembrie a.c., orele 17.56, pe DN2 D, o femeie, de 37 ani, din localitatea Bîrseşti, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat mortal un pieton în vârstă de 57 ani, din comuna Năruja, care se deplasa pe partea carosabilă. În cauză fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 18 decembrie a.c., orele 21.40, poliţiştii rutieri au depistat pe strada Măgura din municipiul Focşani, un tânăr, de 29 ani, din comuna Bilieşti în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie din data de 9 decembrie 2013. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

            La data de 18 decembrie a.c., orele 00.20, poliţiştii din Homocea au depistat un minor în vârstă de 16 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată şi fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 18 decembrie a.c., ora 21.00, pe DJ 205P, în comuna Milcovul, un bărbat, de 33 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu o bicicletă a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat, rănindu-se uşor. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o concentraţie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

               La data de 19 decembrie a.c., ora 11.00, pe Calea Moldovei din municipiul Focşani, o femeie, de 66 ani, din comuna Goleşti, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de auto care circula în faţa sa şi era condus de o femeie, de 43 ani, din municipiul Focşani, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui bărbat, de 48 ani, pasager în ce de-al doilea autoturism.             În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 19 decembrie a.c., ora 22.30, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Focşani, poliţiştii rutieri au depistat un tânăr, de 27 ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie din data de 19 iunie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

               La data de 19 decembrie a.c., ora 23.15, pe DJ 205E, în comuna Garoafa, poliţiştii din localitate au depistat un bărbat, de 35 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea auto un autoturism, având o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Minoră dispărută depistată de poliţişti

 

La data de 18 decembrie a.c., poliţiştii din Dumbrăveni au depistat pe raza localităţii o minoră, dispărută de la domiciliu din data de 15 decembrie a.c. Aceasta a menţionat faptul că nu a fost victima vreunei agresiuni sau infracţiuni, motivând că a plecat de la domiciliu datorită neînţelegerilor cu părinţii.

Minora a fost predată familiei.

 

Mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile

La data de 18 decembrie a.c., Judecătoria Focşani a emis pe numele unui bărbat un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. Bărbatul a fost depus în arestul IPJ Vrancea.

 

Decese cercetate de poliţişti

La data de 19 decembrie a.c., ora 21.30, poliţiştii din Andreiaşu au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 42 ani, din localitate, ar fi decedat la locuinţa mamei sale. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

 

La data de 19 decembrie a.c., ora 23.05, poliţiştii din Gugeşti au fost sesizaţi de o femeie, despre faptul că un bărbat, de 67 ani, din municipiul Focșani, ar fi decedat în timp ce era internat într-un spital. Cadavrul a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu.

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

Lasă un răspuns