Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Mandat pus în executare de polițiști

La data de 22.10.2019, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Nănești au identificat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Măicănești, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cel în cauză a fost depus la Penitenciarul Focșani, în vederea executării pedepsei privative de libertate de 1 an și 8 luni.

Minori cercetați pentru furt

La data de 22.10.2019, ora 18.50, Poliția Municipiului Adjud a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Adjud, cu privire la faptul că în jurul orei 18.00, în timp ce se deplasa către domiciliu, persoane necunoscute i-au sustras geanta în care se aflau bani, documente și chei.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizare polițiștii au depistat principalii suspecți, fiind vorba de doi minori, în vârstă de 9 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt.

Septuagenar dispărut, depistat de polițiști

La data de 22.10.2019, în jurul orei 19.10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nănești au fost sesizați de către o femeie, din comuna Ciorăști, cu privire la faptul că în jurul orei 14.00 tatăl ei, în vârstă de 70 de ani, a plecat de la domiciliu, spunând că merge să adune cătină, dar nu s-a mai întors.

Deîndată, au fost constituite echipe formate din polițiști și voluntari, care au efectuat căutări pe câmpul din partea de S-E a satului Mihălceni, precum și pe albia râului Rm. Sărat. Astfel, bărbatul a fost identificat la aproximativ 3 km față de locuința sa, relatând că s-a rătăcit pe câmp din cauza ceții.

Acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar pe timpul cât a lipsit de la domiciliu nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

La data de 23 octombrie a.c., ora 01.33, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au depistat în trafic pe raza orașului Panciu un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din orașul Panciu, care avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui  autovehicul pe drumurile publice  sub influența băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns