Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor contra patrimoniului

La data 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au organizat și desfășurat o acțiune pe raza municipiului Focșani, pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor contra patrimoniului, cu precădere a infracțiunilor de furt din auto și de biciclete.

În cadrul acțiunii au fost efectuate două percheziții domiciliare, ocazie cu care au fost găsite bunuri despre care există suspiciunea că provin din săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă săvârșită la data de 01.10.2019, înregistrată inițial cu autor necunoscut.

Totodată, în cadrul acțiunii a fost documentată activitatea infracțională a patru persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 39 de ani,  toate din municipiul Focșani. Acestea sunt cercetate sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de furt, fapte săvârșite pe raza municipiului Focșani în luna octombrie 2019.

În urma probatoriului administrat în cauză, față de una dintre acestea a fost luată măsura reținerii, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Femeie dispărută, identificată la scurt timp

         La data de 24 octombrie a.c., ora 17.44, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Jariștea au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 79 de ani, a plecat în jurul orei 13.00 în pădure, la cules de ghebe și nu s-a întors încă acasă.

         Polițiștii au demarat deîndată căutările iar femeia a fost identificată la scurt timp, punând întârzierea pe seama faptului că la întoarcere a schimbat traseul pe care îl urmase la plecarea de acasă. În perioada în care a lipsit aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Lasă un răspuns