Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Minori cercetați pentru furt

            La data de 02.11.2019, ora 16.30, Poliția Municipiului Adjud a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 33 de ani, din mun. Adjud, despre faptul că în ziua de 02.11.2019, în jurul orei 14.37, două persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăți de pe raza municipiului și, profitând de neatenția vânzătoarei, au sustras dintr-un sertar suma de 2075 de lei.

            În urma cercetărilor efectuate, la data de 04.11.2019 polițiștii din cadrul Poliției Mun. Adjud au identificat principalii suspecți în cauză, fiind vorba de doi minori, în vârstă de 14 ani, din mun. Adjud.            Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi tineri.

Deces cercetat de polițiști

           La data de 04.11.2019, ora 16.03, polițiștii Secției de Poliție Rurală Nănești au fost sesizați  prin SNUAU 112 de  către un tânăr, din comuna Măicănești, cu privire la faptul că tatăl lui a decedat pe malul unui râu de la marginea satului Măicănești. În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea bărbatului, în vârstă de 43 de ani, iar din verificările efectuate s-a constatat că în timp ce acesta se afla împreună cu trei dintre copiii lui la pescuit, pe marginea unui canal de pe raza satului Măicănești, a acuzat dureri în zona pieptului și i s-a făcut rău.  Imediat, copiii au plecat să anunțe o persoană care se afla pe câmp, la mică distanță de ei. Când aceștia s-au întors, au constatat că tatăl era căzut la pământ și nu mai respira. La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, care a constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Mandat pus în executare de polițiști

            La data de 01.11.2019, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vrancea au identificat pe raza mun. Focșani un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Câmpuri, împotriva căruia Judecătoria Panciu a emis la data de 31.10.2019 mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 3,6 luni pentru săvârșirea de infracțiuni silvice.

            Cel în cauză a fost transportat și încarcerat la Penitenciarul Focșani.

Lasă un răspuns