Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Mandat pus în executare de polițiști

            La data de 15.11.2019, ora 15.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Panciu au primit de la Judecătoria Panciu un mandat de executare a pedepsei închisorii privind un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Străoane, care are de executat o pedeapsă de 10 luni și 20 zile de închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier.

            În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost identificat în cursul aceleiași zile, pe raza comunei Străoane, fiind condus la Penitenciarul Focșani, unde a fost depus pentru executarea pedepsei.

Tineri dispăruți, identificați de polițiști

            La data de 15.11.2019, în jurul orei 16.35, un bărbat, din orașul Panciu, a sesizat prin SNUAU 112 Poliția Orașului Panciu cu privire la faptul că în ziua de 14.11.2019 fiica lui, în vârstă de 15 ani, a plecat la școală și nu a mai revenit acasă.

            Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că minora se află într-o comună din județul Galați, la un tânăr, în vârstă de 21 de ani.

             Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Ghidigeni (județul Galați), minora în cauză a fost identificată și condusă la sediul postului de poliție. Ulterior, aceasta a fost preluată de polițiștii vrânceni și predată familiei, în perioada în care a lipsit nefiind victima vreunei infracțiuni.

            La data de 16.11.2019, ora 19.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tulnici au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Păulești, cu privire la faptul că fiul lui, în vârstă de 19 ani, din comuna Păulești, a plecat voluntar de la domiciliu în intervalul orar 11.30 – 12.00 și nu s-a mai întors. În urma cercetărilor efectuate, în jurul orei 20.00, tânărul a fost identificat pe raza municipiului Focșani, la un unchi al său, în perioada în care a lipsit nefiind victima vreunei infracțiuni.

Dosar penal la regimul circulației rutiere

            La data de 16.11.2019, în jurul orei 20.40, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Slobozia Bradului, a fost depistat de polițiști conducând un autoturism pe raza municipiului Focșani, acesta având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns