Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 4 septembrie a.c., ora 19.30, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii, din municipiul Focșani, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DRUG TEST, rezultatul a fost pozitiv pentru THC. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. 

La data de 4 septembrie a.c., ora 18.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Jitia au oprit un autoturism pe DN 2 N, condus de un bărbat, de 22 de ani, din comuna Chiojdeni. În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză avea permisul de conducere anulat.

La data de 6 septembrie a.c., ora 01.30, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un tânăr, de 19 ani, din comuna Câmpineanca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Comisia Centrală, din municipiul Focșani, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Polițiștii l-au testat alcoolscopic pe tânărul aflat la volan, rezultatul fiind negativ. În schimb, rezultatul probelor biologice prelevate ulterior într-o unitate medicală a fost pozitiv pentru THC-5 (cannabis). În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. 

La data de 6 septembrie a.c., ora 10.20,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud, au depistat un bărbat, de 35 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 6 septembrie a.c., ora 15.37,  polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat concentrația de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect, fiind incoerent în mișcări și vorbire, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare neconcludentă. Astfel, tânărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a prezenței substanţelor psihoactive. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 7 septembrie a.c., ora  00.40,  polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Tâmboești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 169 Slobozia Bradului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 6 septembrie a.c., ora 20.30,  polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un bărbat, de 25 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, având permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie, fără drept de circulație în România. În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 6 septembrie a.c., ora 21.00,  polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat în trafic un bărbat, de 50 de ani, din comuna Gologanu, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. În urma testării celui în cauză cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Minore dispărute, depistate de polițiști

La data de 6 septembrie a.c., ora 23.07,  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au fost sesizați de către un bărbat,  din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că minora se află  pe raza județului Prahova, împreună cu un tânăr de 20 de ani. De asemenea, minora a precizat faptul că în perioada în care a lipsit nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați de către un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu  în cursul nopții precedente împreună cu alte două minore și nu a mai revenit. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat cele trei minore pe raza orașului Mărășești și le-au predat reprezentanților legali.

Lasă un răspuns