Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Dosare penale întocmite de polițiști la regimul rutier

Minor depistat conducând fără permis de conducere

La data de 18 septembrie a.c., ora 21.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat pe raza comunei Slobozia Bradului, un minor, în vârstă de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducere a unui vehicul fără permis de conducere”.

La data de 20 septembrie a.c., ora 23.00, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Reghiu, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Persoane plecate de la domiciliu, identificate de polițiști

            În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au identificat pe raza județului patru persoane, ale căror dispariții au fost sesizate de către membrii familiei.

Astfel, vineri, 18 septembrie a.c., în jurul orei 22:30,  polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, din localitate, despre faptul că fiica sa, de 17 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 17 septembrie a.c. și nu a mai revenit.

În urma verificărilor și activităților desfășurate, polițiștii au identificat minora pe raza comunei Măicănești, aceasta nefiind victima vreunei infracțiuni pe durata plecării sale de la domiciliu.

Sâmbătă, 19 septembrie a.c.,polițiștii adjudeni au identificat doi minori, de 16, respectiv 17 ani, care au plecat voluntar dintr-un modul familial din orașul Panciu, la data de 15 septembrie a.c..

Tot sâmbătă, 19 septembrie a.c., ora 13.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au fost sesizați cu privire la faptul că în afara satului  Armeni din comuna Slobozia Ciorăști, pe un teren arabil, se află o persoană necunoscută.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au găsit un bărbat care era incoerent și nu a putut oferi date pentru stabilirea identității sale.

Polițiștii au stabilit că cel în cauză, în vârstă de 30 de ani, era căutat la nivel național, fiind dispărut de la domiciliul   său din orașul Odobești, din cursul zilei de 14 septembrie a.c.. Bărbatul a fost internat într-o unitate medicală.

Lasă un răspuns