Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 La data de 5 ianuarie a.c., ora 11.30, poliţiştii din Gugeşti au depistat un bărbat, de 35 ani, din comuna Coțușca, județul Botoșani, în timp ce conducea pe DJ 204P, un autoturism care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 1 ianuarie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

politieLa data de 5 ianuarie a.c., ora 18.00, poliţiştii din Jariştea au depistat un tânăr, de 23 ani, din comuna Jariştea, în timp ce conducea un autoturism deşi avea acest drept suspendat. In cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Minoră disparută depistată de poliţişti

 

La data de 5 ianuarie a.c., ora 20.00, poliţiştii din Tătăranu au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 14 ani din municipiul Constanţa, dispărută din data de 4 ianuarie a.c., s-ar afla la domiciliul unui bărbat din comuna Tătăranu. În urma verificărilor efectuate cu operativitate la domiciliul acestuia, a fost identificată minora, care a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi că a plecat voluntar de acasă. Minora a fost preluată de mama sa şi condusă la domiciliu.

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti;Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Campuri.

 

 

Lasă un răspuns