Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Minoră dispărută depistată de poliţişti

 

politieLa data de 20 ianuarie a.c., ora 22.15, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi de un pedagog din cadrul unui internat din municipiul Focşani, cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 17 ani, ar fi plecat voluntar din internat în data de 19 ianuarie a.c. şi nu a mai revenit. În urma verificărilor efectuate, la data de 21 ianuarie a.c. minora a fost depistata pe raza localităţii. Aceasta a declarat faptul că a rămas peste noapte la o prietenă din municipiul Focşani, iar pe durata dispariţiei nu a fost victima vreunei infracţiuni.


Bănuiţi de furt depistaţi de poliţişti

 

La data de 21 ianuarie a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii din Pufeşti au depistat un minor în vârstă de 17 ani şi doi tineri de 18 şi respectiv 21 ani, toţi din comuna Coţofăneşti, judeţul Bacău, principali bănuiţi de săvârşirea a două infracţiuni de furt în noaptea de 13/14 ianuarie a.c. Aceştia au sustras două cazane de tuică, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi urmează a fi predate părţii vătămate. În cauză cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Evenimente rutiere

 

La data de 21 ianuarie a.c., ora 18.05, la intersecţia str. Teiului cu str. Renaşterii din municipiul Focşani, un bărbat, de 32 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat şi accidentat uşor un pieton, de 38 ani, din localitate, care traversa strada pe la colţul intersecţiei. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 21 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri s-au sesizat cu privire la faptul că în urma unui eveniment rutier petrecut pe Bld. Republicii la data de 14 octombrie 2015, ora 13.00, când un bărbat, de 44 ani, din municipiul Focşani, a refuzat întocmirea documentelor de constatare, iar ulterior în perioada octombrie 2015-ianuarie a.c. şi-a reparat avariile la autovehicul, fără a respecta prevederile legale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregi activităţi infracţionale.

 

La data de 22 ianuarie a.c., ora 00.15, pe strada Brăilei din municipiul Focşani, poliţiştii rutieri au depistat un tânăr, de 20 ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie din data de 11 septembrie 2013. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Mandat pus în executare de poliţişti

La data de 21 ianuarie a.c., poliţiştii din Odobeşti au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, de 32 ani, din localitate, care avea de săvârşit o pedeapsă privativă de libertate de 6 luni. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Focşani, în vederea executării pedepsei.

 

Radare:

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti;Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

Lasă un răspuns