Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

258
0
Reclama

Conducea un autovehicul, deși se afla sub influența alcoolului

La data de 06 iunie a.c., ora 19.19, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat de 52 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărășești din municipiul Focșani, deși se afla sub influența alcoolului. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat un rezultat de 0,87 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Reclama

 

Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și amenințare

Poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunilor de încălcarea ordinului de protecţie provizoriu şi ameninţare.

În jurul orei 17:30, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din comuna Răcoasa despre faptul că un bărbat de 36 de ani, concubinul său, împotriva căruia s-a emis un ordin de protecție provizoriu, a fost externat dintr-o unitate medicală de specialitate și a pătruns în curtea locuinței sale, unde ar fi amenințat-o cu acte de violență. Polițiștii Secției 10 Polițe Rurală Panciu au dispus măsura reținerii bărbatului, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Vrancea. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie” și ”amenințare”.

Minoră căutată de polițiști și familie, a revenit la domiciliu

 

Tot ieri, 6 iunie a.c., ora 21.10, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați telefonic de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în jurul orei 15:00 la magazinul din sat și nu a mai revenit.  Familia a căutat-o pe raza localității de domiciliu, însă minora nu a fost găsită de aceștia, solicitând sprijinul poliției. Polițiștii au efectuat verificări în proximitatea domiciliului minorei, iar în jurul orei 21:30, datorită semnalelor de căutare, minora a revenit la domiciliu,  stabilindu-se că s-a aflat la circa 200 m de locuință, întrucât a avut o discuție în contradictoriu cu familia. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, în acest caz fiind informată D.G.A.S.P.C. Vrancea pentru luarea măsurilor legale în interesul superior al minorei.

Lasă un răspuns