Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

268
0
Reclama

Infracțiuni la regimul rutier

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2-E85, în localitatea  Călimanești, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 17 ani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredințat de tatăl său, care se afla pe locul din dreapta față și cunoștea faptul că fiul său nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și de încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

Reclama

 

Aseară, în jurul orei 19.30, un autoturism condus de un bărbat de 52 ani, din orașul Mărășești, pe DN2-E85, dinspre Bacău către Focșani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, rezultând avarierea autoturismului. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 1,08 MG/L alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 02.40, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe raza comunei Broșteni, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 31 ani, domiciliat în orașul Popești-Leordeni, județul Ilfov. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,53 MG/L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns