Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

207
0
Reclama

politistiDistrugere cercetată de poliţişti

La data de 21 ianuarie a.c., ora 23.20, politisti focsaneni au fost sesizaţi de un barbat, de 52 ani, din localitate, cu privire la faptul că doi tineri de 28 şi respectiv de 32 ani, ar fi distrus portiera stânga faţă de la un autoturism, care era parcat pe str. Piaţa Gării. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Reclama

Furturi cercetate de poliţişti

La data de 22 ianuarie a.c., ora 15.15, politistii focşaneni au depistat doi minori in varsta de 15 ani, după ce au sustras dintr-un supermarket bunuri în valoare de aproximativ 200 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetarile sunt continuate in vederea documentarii intregii activitati infractionale. 

La data de 22 ianuarie a.c., ora 21.45, poliţiştii focşăneni, in timp ce efectuau serviciul de patrulare pe bld. Unirii din municipiul Focsani, au surprins doi tineri, care incercau sa sustraga bani din interiorul unui automat de cafea, prin distrugerea lacatului prevazut la aparatul respectiv. Cei doi au încercat să fugă de la fata locului, dar poliţiştii i-au prins după scurt timp. Cei doi, un minor de 12 si respectiv 15 ani, sunt cercetaţi în vederea documentării întregii activităţi infracţionale. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Evenimente rutiere

 

La data de 22 ianuarie a.c., ora 17.30, politistii adjudeni au depistat pe strada Copăceşti din localitate un barbat, de 44 ani, din comuna Ştefan cel Mare, judatul Bacău, in timp ce conducea un autoturism având o concentratie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Barbatul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 22 ianuarie a.c., ora 17.00, pe DN 2 E 85, în comuna Urecheşti, politistii rutieri au depistat un barbat, de 56 ani, din oraşul Murfatlari, judetul Constanţa, în timp ce conducea un autotractor şi osemiremorca, având o conceantratie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Barbatul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 23 ianuarie a.c., ora 02.05, politistii rutieri au depistat pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Focşani, un tanar, de 23 ani, din comuna Negrileşti, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Barbatul a fost condus la o unitate medicală unde i    s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 24 ianuarie a.c., ora 02.50, poliţiştii au depistat un bărbat de 39 ani, din municipiul Focsani, in timp ce conducea pe B-dul Unirii un autoturism şi prezenta halenă alcoolică. Acesta a refuzat sa fie testat cu asparatul etilotest, acesta fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice. In cauza a fost întocmit dosar penal.

 

Radare:

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti;Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

 

Lasă un răspuns