Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

159
0
Reclama

masina politieEvenimente rutiere

 

Reclama

La data de 26 ianuarie a.c., ora 08.10, pe bld. Bucureşti din municipiul Focşani, un bărbat de 63 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism a acroşat şi rănit uşor un pieton care a traversat strada pe marcajul pietonal. Cercetările sunt continuate in vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 26 ianuarie a.c., ora 16.10, pe str. Cuza Vodă la intersecţia cu str. Mihai Eminescu, un bărbat de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere altui autoturism, intrând in coliziune cu acesta. In urma impactului au rezultat doar pagube materiale. In urma testării conducătorului auto vinovat a rezultat o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. In cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt de energie electrică

La data de 26 ianuarie a.c., poliţiştii din Nistoreşti au constatat faptul că un bărbat de 45 ani din localitate sustrage energie electrică, fiind racordat ilegal la reteaua de distribuţie, după ce în trecut a fost debranşat. In cauză a fost înntocmit dosar penal.

 Radare:

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti;Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

Articolul precedentPreședintele Consiliului Județean Vrancea pune vrâncenii pe ultimul loc
Articolul următorFocșănenii care nu locuiesc în centru – condamnați să trăiască în mocirlă
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns