Poliţia vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Agresiune cercetată de poliţişti

La data de 31 ianuarie a.c., ora 01.30, poliţiştii din Vîrteşcoiu au fost sesizaţi de un bărbat, în vârstă de 35 ani, din localitate, cu privire la faptul că pe fondul unui conflict spontan i-ar fi tăiat cu o secure degetul vecinului său, în vârstă de 31 ani. polDin primele cercetări efectuate s-a stabilit că cei doi au consumat la domiciliul agresorului băuturi alcoolice, iar în cursul serii, pe fondul unor discuţii contradictorii, situaţia a degenerat, moment în care cu ajutorul unei securi, i-a amputat degetul mare de la mâna dreaptă. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

 

Evenimente rutiere

La data de 31 ianuarie a.c., ora 05.45, pe DN 2, în afara comunei Urecheşti, un tânăr, în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un microbuz, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi ceaţă densă şi într-o curbă uşoară la dreapta a pătruns pe contrasens, răsturnându-se în şanţ. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a trei pasageri, în vârstă de 24, 29, respectiv 21 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 31 ianuarie a.c., ora 14.25, pe DN 2, în afara municipiului Adjud, un bărbat, în vârstă de 51 ani, din comuna Fundu Moldovei, judeţul Suceava, în timp ce conducea un autotractor şi o semiremorcă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat pe marginea părţii carosabile. Întrucât partea carosabilă nu s-a putut degaja de încărcătura răsturnată (bucăţi de pal), s-a luat legătura cu reprezentanţii S.D.N. Focşani-District Adjud pentru a monta indicatoare de avertizare a obstacolului. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Dosare penale la regimul circulaţiei rutiere

La data de 31.01.2016, orele 00.30, pe DN 23A, în com. Milcovul, cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, lucrătorii postului de poliţie au depistat un bărbat în vârstă de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. In cauză a fost întocmit dosar penal.

 

            La data de 31.01.2016, orele 04.20, în mun. Adjud, un tânăr în vârstă de 19 ani, din oraşul Mărăşeşti, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, avînd autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 31.12.2015. In cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Deces cercetat de poliţişti

La data de 31 ianuarie a.c., ora 04.30, poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat, de 39 ani, din comuna Valea Seacă, judeţul Bacău, a decedat la Spitalul din Adjud.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

 

Distrugere cercetată de poliţişti

La data de 31 ianuarie a.c., ora 23.15, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr, de 22 ani, din comuna Cîrligele, în timp ce se afla într-un bar, a distrus uşa de acces în local, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 3.000 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

 

Mandat pus în executare de poliţişti

La data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii din Poiana Cristei au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, de 43 ani, din localitate, condamnat la 3ani si 4 luni închisoare. Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Focşani, în vederea executării pedepsei.

 

Furt calificat cercetat de poliţişti

La data de 30 ianuarie a.c., un bărbat din comuna Păuneşti a sesizat faptul că în cursul nopţii, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea casei sale şi dintr-o anexă a gospodăriei, ar fi sustras bunuri în valoare de 500 lei. Cu ocazia cercetărilor efectuate cu operativitate de către poliţişti, a fost depistat principalul suspect, un minor, în vârstă de 17 ani, din localitate, bunurile sustrase fiind găsite la domiciliul lui şi predate părţii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

 

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

Lasă un răspuns