Acasă Eveniment Politia vranceana informeaza!

Politia vranceana informeaza!

205
0
Reclama

Evenimente rutiere

 masina politieLa data de 21 august a.c., orele 05.30, pe DJ 204E, în oraş Mărăşeşti, un batrân de 79 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenţiei în conducere a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, rănindu-se uşor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Reclama

La data de 21 august a.c., pe bld. Bucureşti din municipiul Focşani, un bărbat de 58 ani, din oraşul Otopeni, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, deşi avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 august a.c., ora 16.35, pe DJ 205L, în comuna Păuleşti, un minor de 8 ani din localitate, în timp ce se plimba pe o bicicleta, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitarei care era condusă regulamentar. În urma impactului, minorul a fost rănit uşor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Lasă un răspuns