Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

politieFurturi cercetate de poliţişti

 

La data de 21 ianuarie a.c., ora 17.00, poliţiştii focşăneni au depistat un bărbat, de 67 ani, în timp ce sustragea cantitatea de aproximativ 300 Kg. cereale dintr-un vagon CFR, vagon stationat în curtea unei societăţi. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetarile continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 

Poliţiştii din Ciorăşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în perioda    15-30 noiembrie 2015, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în locuința unei femei din comuna Ciorăști, sat Mihălceni, de unde a sustras mai multe bunuri electronice în valoare totală de 1450 lei. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, la data de 8 februarie a.c. a fost depistat un bărbat, de 37 ani, din comuna Ciorăşti, principalul bănuit de săvârşirea faptei. Totodată, bunurile sustrase au fost recuperate în proporție de 50 %.

În cauză a fost dispusă măsura reținererii pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat instanţei competente, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale si recuperarea prejudiciului cauzat.

 

Deces cercetat de poliţişti

 

La data de 8 februarie a.c., politştii din Adjud au fost sesizaţi de o femeie din comuna Paunesti, cu privire la faptul că în locuinţa acesteia a decedat unchiul său, de 55 ani. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi a fost depus în vederea efectuarii necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

 

 

Evenimente rutiere

 

La data de 8 februarie a.c., orele 21.15, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat, de 39 ani, din Panciu, în timp ce conducea pe DN2 E85, pe raza localității Urechești, un autoturism având permisul de conducere suspendat din data de 12 decembrie 2015. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 8 februarie a.c., orele 17.30, poliţiştii rutieri au depistat pe DN 2 E85, pe raza oraşului Mărăşeşti, un bărbat, de 33 ani, din oraşul Mangalia, judeţul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie din data de 27 iunie a.c. In cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Agresiune cercetată de poliţişti

 

La data de 8 februarie a.c., poliţiştii din Dumitrești au fost sesizați de o femeie din comuna Dumitrești, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 24 ani, ar fi fost lovită de un bărbat, de 37 ani, din aceeași localitate. Cu ocazia deplasării la fața locului, s-a stabilit faptul că în data de 8 februarie a.c., în jurul orei 18.30, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor discuţii în contradictoriu, bărbatul a lovit-o pe tânără. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a săvârşit fapta.

 Radare:

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

Lasă un răspuns