Acasă Arhiva Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

225
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 9 februarie a.c., ora 16.25, pe DN 23 Vulturu, un bărbat, de 45 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe trotuarul de lângă partea carosabilă, pe fondul neatenţiei, s-a dezechilibrat şi a căzut în şanţul de pe marginea părţii carosabile, rănindu-se grav.

În cauză cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 9 februarie a.c., ora 17.50, pe DN 2D, pe raza satului Colacu, comuna Valea-Sării, un minor în vârstă de 17 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 alin.1din Codul Penal.

        

La data de 9 februarie a.c., ora 21.30, pe strada Anghel Saligny din municipiul Focşani, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat, de 44 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 alin.1din Codul Penal .

 

Lpolitistia data de 10 februarie a.c., ora 00.15, pe strada Ştefan Cel Mare, din Gugeşti, un bărbat, de 21 ani, din comuna Dumbrăveni, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentraţie de 0,47 mg /l alcool pur în aerul expirat şi fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

Lasă un răspuns