Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

politistTentativă de suicid

La data de 12 februarie a.c., ora 02.00, poliţiştii din Mera au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 49 ani, ar fi luat în mod intenţionat o doză de pastile. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

 

Evenimente rutiere

             

La data de 12 februarie a.c., ora 08.00, pe strada Cuza Vodă din municipiul Focşani, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat. În urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul este radiat din circulaţie din data de 15 decembrie 2009, iar numărul de înmatriculare nu figurează ca fiind atribuit niciunui vehicul. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 12 februarie a.c., orele 20.05, poliţiştii din Gugeşti au depistat pe strada Alexandru Vlahuţă din localitate, un bărbat, de 64 ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, (0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Furturi cercetate de poliţişti

La data de 12 februarie a.c., poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că în data de 12 februarie a.c., ora 03.00, un tânăr, de 27 ani, i-ar fi sustras autoturismul din parcare. În urma verificărilor efectuate cu operativitate de poliţişti, autoturismul a fost găsit avariat pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Odobeşti. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă.

 

La data de 12 februarie a.c., poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi de o femeie în varsta de 73 ani, din municipiul Focşani, cu privire la faptul că la aceeasi data a sesizat lipsa sumei de 11.800 lei, din apartamentul unde domiciliază. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi adresa domiciliaza şi o strănepoată a acesteia, în varsta de 12 ani, pe care o are în plasament. În urma discutiilor purtate, minora a recunoscut faptul că în data de 11 februarie a.c., a sustras suma de bani, dar şi faptul că suma de 10.000 lei i-a înmanat-o sub forma de împrumut unui coleg de scoală, iar restul sumei de 1800 lei a cheltuit-o pe diferite bunuri. Cercetarile continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurarilor comiterii faptei şi a recuperării prejudiciului.

 

La data de 12 februarie a.c., Judecătoria Focșani a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă faţă de un bărbat, de 38 ani, care la data 04/05 februarie a.c., a pătruns în incinta unui supermarket de pe raza municipiului Focşani, de unde a sustras mai multe bunuri. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale şi a identificării bărbatului.

 

Mandat european de arestare executat de poliţişti

În data de 13 februarie a.c., ora 10.20, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Adjud au depistat și reținut un bărbat, de 39 ani, din localitate, împotriva căruia Autoritățile Judiciare din Marea Britanie, aveau emis un mandat european de arestare. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați pentru confirmarea mandatului de arestare.

 Test drog pozitiv

La data de 13 februarie, orele 01.10, poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi de un angajat al unei societăţii de pază din localitate, cu privire la faptul că pe strada N. Titulescu, în zona unui bar, o persoana de sex femeiesc se manifesta agresiv şi refuză sa fie urcată în ambulanta ce se află la faţa locului. Cu ocazia primelor cercetări efectuate, a fost identificat un bărbat, de 29 ani şi concubina sa de 28 ani, iar în urma efectuării testului drog la care a fost supusă tânăra, rezultatul a fost pozitiv. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptelor.

 

Radare:

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

Lasă un răspuns